Néhány szó a moderálásról

Néhány szóban a fórumról - A fórum szabályzata

Néhány szó a moderálásról

HozzászólásSzerző: szentgyo » 2010.11.03. 09:08

Sziasztok,

Szeretnék néhány szót szólni a fórumon történő moderálásról. Mint biztos tudjátok, 3 globális moderátor van: Ugrósáska, Levinen és én, illetve Spuc jogosult a biológia témakört moderálni.

A moderátoroknak lehetősége van többek közt az egyes hozzászólásokat áthelyezni, szerkeszteni és törölni is. Nagyon szeretnénk, ha a fórum megőrizné a (szerintem) mostanra kialakult "szakmai" jellegét, emiatt egyes hozzászólások mindenféle figyelmeztetés nélkül törlésre kerültek, és a későbbiekben is így fogunk eljárni. Sajnos ha erre nem figyelünk, akkor rövid időn belül teljesen átláthatatlan lesz a fórum, nem beszélve arról, hogy ezzel párhuzamosan minden bizonnyal a kialakult "szakmai" színvonal is rohamos zuhanásnak kezdene, szerintem ennek Ti, fórumozók sem örülnétek.

Mint ahogy korábban írtam az adás-vétel, reklám, stb jellegű hozzászólások rögtön törlésre kerülnek. Kérlek titeket, hogy az olyan jellegű nagyívű hozzászólásokat, mint pl a "haha" vagy ":)" mellőzzétek a fórum szakmai részén, a "Vegyes témák" topkiban nyugodtan ki lehet élni ezeket, ha valaki erre vágyik.

Kérlek segítsétek minket azzal, hogy minél kevesebbet kelljen a moderálással foglalkoznunk és több időnk legyen részt venni a fórum valódi életében.

Remélem most nem rémisztettem el senki :)

További jó és tartalmas fórumozást!
Avatar
szentgyo
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 1483
Csatlakozott: 2010.08.09. 22:12
Tartózkodási hely: Budapest

Vissza: Garnélafórum

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég