Beni

Egy kis ki kicsoda

Beni

HozzászólásSzerző: Beni » 2012.09.19. 21:34

Sziasztok!

Már volt pár hozzászólásom, de bemutatkozni elfelejtettem, így gyorsan megpróbálom ezt pótolni.
28 éves vagyok, Tatabányán élek, van egy feleségem (többet senkinek sem ajánlok, már egy is határeset! :lol: ), gyerek sajnos még nem került sorra, de ami késik, nem múlik. Végzettségemet tekintve elég sok dologról tanultam sok mindent, főleg környezetvédelmi témakörben, végül is környezetvédelmi mérnökként végeztem 2008-ban. Ennek köszönhetően nem áll tőlem távol az ivóvíz készítés, szennyvízkezelés, biokémia, illetve vízanalízissel kapcsolatos szerves és szervetlen kémia, mely ismereteimet sajnos nagyon kis mértékben tudom csak hasznosítani az akvarisztika világában, szerencsére vannak hasznos cikkek, fórumok, és Hozzátok hasonló, segítőkész, tapasztalt fórumozók!
"Természetesen" nem sikerült elhelyezkednem a szakmámban, így jelenleg egy japán érdekeltségű festékgyárban dolgozom, amolyan designer-féle beosztásban. Szinte nincs olyan távol keleti világmárka, aminek ne készítettem volna már terméket beleértve a műszaki cikkeket, és az autóipart is, de dolgozunk európai és amerikai cégeknek is. Egyébként egész felemelő érzés egy műszaki boltba belépve azt észrevenni, hogy a kínálat kisebb-nagyobb részére az Én kezem munkája van fújva! :)
Akvarisztikával 2011 vége óta foglalkozom a gyakorlatban, melyet helyhiány miatt évekig csak olvasás előzött meg. Egy 240 literes trópusi vegyes akváriumom van, mely bár nem kimondottan növényes, azért az átlaghoz képest egész szép mennyiségű növény bitorol, de halak is vannak szép számmal. Tekintettel arra, hogy ebben már nincsenek garnélák a felcseperedő vitorlások miatt, szerintem ennyi elég is.
A garnélás nano (piko?) most fog indulni valamikor a nagyon közeli jövőben, valószínűleg még a héten, de semmit nem merek már biztosra mondani. Arról bővebben majd a külön topicjában, és persze remélem majd tudtok segíteni, ha valamit bénázok! :)
Beni
Mosura
 
Hozzászólások: 182
Csatlakozott: 2012.08.19. 07:21
Tartózkodási hely: Tatabánya mail: beni_p@vipmail.hu

Re: Beni

HozzászólásSzerző: szentgyo » 2012.09.20. 11:55

Üdv a fórumon, remélem látjuk folyamatosan az akváriumod alakulását :)
Avatar
szentgyo
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 1483
Csatlakozott: 2010.08.09. 22:12
Tartózkodási hely: Budapest


Vissza: Bemutatkozó

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég