Általános információk

Néhány szóban a fórumról - A fórum szabályzata

Általános információk

HozzászólásSzerző: szentgyo » 2010.08.11. 12:56

Kedves Látogatók!

Azt hiszem nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy az elmúlt 1-2 évben jelentősen megnőtt azok száma, akik arra adták a fejüket, hogy egy kicsit jobban belepillantsanak az édesvízi garnélák folyamatosan változó világába, remélem egyre többen vagytok, akiket kicsit alaposabban is szeretnének megismerkedni ezekkel az apró élőlényekkel.

Biztos sokan ismeritek a http://szentgyo.wordpress.com blogot, amelyet igyekszek folyamatosan frissíteni, de a blognak megvannak természetesen a maga korlátjai. Úgy gondolom, hogy eljött az ideje annak, hogy egy (szinte) csak ezzel a témával foglalkozó fórum is életképes legyen, ahol alaposabban meg lehet vitatni az egyes kérdéseket, remélem tényleg így is van.

Nem célom egy újabb hozzászólások nélküli fórum létrehozása, így jelenleg csak egy próba verziót raktam össze, egy ingyenes tárhelyre, amely természetesen számos negatív tulajdonsággal rendelkezik, úgy mint a felső reklámcsík, az esetleges szerver problémák... Ha kialakul valódi "élet" a fórumon, akkor természetesen lesz saját tárhely, saját domain névvel, bővített funkciókkal.

Szeretném ha a fórum célja nem az adás vétel lenne, így erre nem is szánok külön részt, ne is keressétek, az adás vétel, hirdetés jellegű hozzászólások törlésre is fognak kerülni.

Remélem ezen a fórumon mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő részt, de ehhez az aktív részvételek is szükséges, úgyhogy fórumra fel! :)

Jó szórakozást!
Avatar
szentgyo
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 1483
Csatlakozott: 2010.08.09. 22:12
Tartózkodási hely: Budapest

Vissza: Garnélafórum

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron