Oldal: 1 / 1

HAC 2010 Eredményhírdetés

HozzászólásElküldve: 2010.12.20. 16:44
Szerző: ata7
Tegnap tartották meg a Lurdy házban a HAC 2010 növényes akvakertész verseny díjkiosztóját. http://hac-aquascaping-contest.com Az összegyűlt érdeklődök egy barátságos,családias rendezvényen vehettek részt a GA fiuktól megszokott minőségben. Projektoros kivetítőn voltak az induló akváriumok/1-25/ egyenként elemezve ,hibáikkal és erényeikkel egyetemben,amelyik akvárium gazdája jelen volt attól pár érdekes dolgot is meg lehetett tudni.Az értékes díjak átadása után egy szenzációs bejelentést tettek a tulajdonosok:januárban megnyitják az "offline" boltjukat,ami egy stúdió lesz ,nem a megszokott díszállat kereskedés,hanem a termékpalettájuk lesz kiállítva,élő Tropicas növények árusítása ,valamint jó pár berendezett növényes akvárium.Szóval egy olyan mini élménycentrum.Egy dolgot hiányolok az élő állatokat,de mint mondták a későbbiekben ez is meg fog valósulni. Aki ott volt annak biztosan jól esett egy kis nyugalom a karácsonyi felhajtás közepette.
Magam részéről csak gratulálni tudok eme rendezvény megszervezéséért.

Re: HAC 2010 Eredményhírdetés

HozzászólásElküldve: 2010.12.20. 17:28
Szerző: MissMuss
Ó. Én nem is tudtam erről... pedig szívesen elmentem volna.

Várom a januárt :) Szabad tudni, hol lesz helyileg a bolt?

Re: HAC 2010 Eredményhírdetés

HozzászólásElküldve: 2010.12.20. 17:59
Szerző: aziim
http://www.akvakertesz.hu/viewtopic.php ... &start=120
Törökbálint, a budaörsi Auchan-tól egyébként 2 perc. Egyenlőre ennyit tudni :)

Re: HAC 2010 Eredményhírdetés

HozzászólásElküldve: 2010.12.20. 18:14
Szerző: szentgyo
Hello,

Köszi, hogy beszámoltál róla, biztos nagyon jó kis este volt! Nigro biztosan be fog róla részletesen is számolni a blogján az eredményhirdetésről, addig nézegessétek a sok szép akváriumot és lehet meríteni az ihletet ;)

Re: HAC 2010 Eredményhírdetés

HozzászólásElküldve: 2010.12.20. 18:54
Szerző: viktorlantos
Köszi mindenkinek, aki eljött. Reméljük nem volt rém unalmas. ;)

Az esemény igazából a versenyről szólt, illetve a nyertesekről. A végén lévő dologra nem is térnék ki, mert már így is nagyon reklám szagú. Akit érdekel a dolog megtalál minket. ;)
Viszont itt is elmondom, hogy nagyon szép akváriumok érkeztek. Igazán jó volt őket látni. Egy kicsit mindenki odatette magát és ez nagyon meglátszott a múlt évi akváriumokhoz képest.

Gratu mégegyszer. És köszi a visszajelzést.