Lehet, hogy másnak nem érdekes, de engem érdekelne a növekedési ütemük (ahogy te megfigyelted), és hogy az mitől függ/függhet.
Szintén érdekelne, hogy mostanában mivel etetsz (ha változott az utolsó erről szóló post óta).
Az, hogy hogy csinálod a beszoktatást ha újakat hozol, vagy egyik akváriumból teszel át a másikba.
A szűrésben visszatértél a szivacsszűrőre, ahogy figyeltem, kíváncsi lennék a tapasztalataidra ezzel és a mattennel is.
A szállítás is érdekelne, hogy hosszabb távra, esetleg csomagként feladva milyen esélyük van túlélni, és mit lehet megtenni, hogy minél több legyen.
Nem emlékszem, hogy rendeltél-e kntről, vagy csak hoztál magaddal garnélákat, de ha rendeltél is, kíváncsi lennék a menetére, a tapasztalataidra.
Esetleg azokról a fajokról, amikről már régen, az elején írtál, és van róluk új tapasztalat, az is érdekes lenne.
Ha rosszak az ötletek (vagy már voltak nemrég), akkor bocs, olvasom a blogot, de lehet hogy nem emlékszem mindegyik postodra pontosan. Pedig visszaolvasni is szoktam.