Oldal: 1 / 1

(Dra) Gulácsi Zsolt

HozzászólásElküldve: 2013.06.19. 14:05
Szerző: DraGula
Szervusztok,

Még nem vagyok garnélás, de ezen változtani szeretnék.
Akvárium vásárlás előtt állok, van már jó kis excel táblám, amiben gyűjtöm a különböző kütyüket (árak, lelőhely, stb,) és már "csak" meg kell rendelni.
Budapesten élek, családommal, 2 lányom van.
Akváriumom volt gyerekkoromban, egy nagyon picurka, amiben guppi-k voltak, ezen kívül a lányom kapott ajándékba osztálytársnőitől egy 10 l-es akváriumot, ami nem volt egy sikertörténet, erre boruljon a feledés jótékony homálya... Viszont majd most!!!! Gondosan megtervezek mindent, utánaolvasok (munkahelyen kollégámtól és sógoromtól kapok segítséget, nem kapkodok....)
Lesz egy 25*25*30-as nano akváriumom, tele garnélákkal... hamarosan... a tárgyi eszközök talán már a héten, az élőlények pedig 1 hónapon belül, gondolom ennyi kell neki.
Tetszik ez a "napló" dolog, úgyhogy "ontom" magamból az élményeket. Most leginkább az előkészületek izgalmában úszok, alig várom, hogy elkezdhessem :o

üdv Mindenkinek,
Zsolt

Re: (Dra) Gulácsi Zsolt

HozzászólásElküldve: 2013.06.19. 14:33
Szerző: szentgyo
Szia és üdv a fórumon!

Nagyon jó, hogy megtervezed a dolgokat előre és nem kapkodással indul az egész. Annyit megjegyeznék, hogy inkább próbálj egy kicsit nagyobb akváriumot beszerezni, olyan 30 liter körülit.