Oldal: 1 / 1

StPauli

HozzászólásElküldve: 2012.11.17. 21:49
Szerző: StPauli
Helló mindenkinek!

Szentpáli András vagyok Pécsről.
Már több mint 20 éve szaporítok és tenyésztek díszhalakat. Pár cikkem olvashattátok az Akvárium Magazinban. legújabb eredményem amit sikerült elérnem hogy nevelek egy kisebb csapatot heckel cross szülők ivadékaiból, melyről hamarosan remélem olvashatjátok a cikkem. Érdekesség, hogy a Heckelek keresztezett ivadékait eddig terméketlennek hitték. Heiko Bleher is ezt írja a könyveiben. ennek ellenére jelenleg 3 ikrázó párom van ahol az ikrák ki is kelnek. igaz sajnos a szülők szinte mindig megeszik a kicsiket, de amennyire tudom először nálam voltak Európában ivadékok. Azóta az a tenyésztő akitől az én párjaim is származnak szintén nevel kicsiket.
Régebben szaporítottam red cherryket de most a Bécsi kiállításon vettem 10 db black bee-t. remélem hamarosan újabb garnélákkal szaporíthatom az állományt...
jelenleg több mint 60 akváriumom van 2,5 és 400 liter között.
foglalkozom ikrázó fogaspontyokkal, elevenszülőkkel, harcsákkal discosokkal kék narancs és márvány rákkal és beszereztem most egy pár édesvizi tarisznyarákot (leopárdrákot) is.
remélem olyan értékes közösséget találtam itt mint ahogy a fórum alapján első olvasatra látszik.

megköszönném minden pécsi garnélásnak ha felvenné velem a kapcsolatot az .................com címen, hogy segíthessük egymást és esetleg cserélgethessünk.

üdv mindenkinek.

András

Re: StPauli

HozzászólásElküldve: 2012.11.18. 12:45
Szerző: boomo
Szia András

Gratulálok a diszkoszokhoz !
Egy ideig én is tartottam őket de tenyészteni nem sikerült sajnos ,nekem csak cobaltok voltak.

Re: StPauli

HozzászólásElküldve: 2012.11.18. 13:13
Szerző: szentgyo
Szia András,

Üdv itt a fórumon!

Már hallottam a nagyon szép killijeidról, anno én is tartottam 1-2 fajt, a mai napig a kedvenc halaim, nagyon sajnálom, hogy itthon ennyire "mostohák" maradtak.