Igen, én is arra gondolok, hogy nem kell már nagyon sokat várni a festett garnélákra, gondolom előbb utóbb megjelennek a neonzöld és bugyirózsaszín Amano garnélák, szivecskékkel díszítve...
Én a következőket várom az előttünk álló kb 1 évben (érdekes lesz 1 év múlva visszaolvasni, hogy mi is lett...)
- A CRS/CBS vonalon a PRL garnélák egyre elterjedtebbek lesznek, valószínűleg lassan elkezd az áruk is közelíteni a megfizethető kagetóriához
- A Taiwan bee garnélák folytatják az eddigi sikersztorijukat, ők is egyre csak terjedni fognak. Úgy gondolom, hogy a következő hullám a taiwan bee mosura/smiley head lesz, illetve szép lassan elkezdenek feltűnni új színváltozatok - kék, zöld esetleg lila, narancssárga. Egyre több fekete és piros pinto lesz.
- A tigris garnélák kicsit talán visszaszorulnak, szükség lenne valamilyen újításra
- A Neocaridina vonalon szerintem a rilik fognak változni, fejlődni, a barna/kék/fekete változatok elhalni látszanak
- A TiBee garnélák előtérbe fognak kerülnek: fancy tiger, spotted head
Nagyjából ilyesmit várok, aztán ki tudja, lehet Taiwanból megint előhúznak valami adu ászt, ami ismét elindulhat világhódító útjára