Moszat írta:Egy nagyon hülye kérdésem lenne. A levesben főtt sárgarépából lehet adni a garnéláknak? Garnéla szemmel olyan gusztusosan néz ki a puhára főtt sárgarépa. Főzzek nekik külön, vagy a levesesből is kaphatnak kóstolót? A natúrhoz képest nyomokban van benne egy kis nátrium klorid, napraforgóolaj, némi patás kérődzőből származó fehérjekivonat és más zöldségek leve, mint pl. hagyma, fehérrépa, pirospaprika.
Frettner írta:Moszat írta:Egy nagyon hülye kérdésem lenne. A levesben főtt sárgarépából lehet adni a garnéláknak? Garnéla szemmel olyan gusztusosan néz ki a puhára főtt sárgarépa. Főzzek nekik külön, vagy a levesesből is kaphatnak kóstolót? A natúrhoz képest nyomokban van benne egy kis nátrium klorid, napraforgóolaj, némi patás kérődzőből származó fehérjekivonat és más zöldségek leve, mint pl. hagyma, fehérrépa, pirospaprika.
Basszus, csak nem álltál neki éjjel húslevest főzni?
Egyébként én nem adnék nekik. Lehet benne sok só - esetleg jódozott is - meg a többi dolog, ízfokozó, mesterséges színezék, aromák, amik a vegetából vagy leveskockából kioldódnak.
Ha mindenáron répát adnál nekik, simán krumplihámozóval hasits le pár szeletet a friss répából, forrald pár percig, és kész.
D.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég