Oldal: 2 / 3

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásElküldve: 2011.01.25. 19:42
Szerző: xman
Legjobb, a frissen letépett levél.

Nekem, amit késső ősszel elfagyasztottam, egy hatalmas adagot,az már morzsa.

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásElküldve: 2011.01.26. 01:21
Szerző: mardelboy
Én ma elvetettem az első idei adagot, vettem magot de maradt is bőven ;)

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásElküldve: 2011.01.31. 21:19
Szerző: mardelboy
4 nap alatt 5 cm a tövem :D

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásElküldve: 2011.03.26. 11:02
Szerző: Roy
Kérdés:
Fagyasztott spenót mindig feljön a vízfelszínre. hogy vegyem rá a lenn maradásra?

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásElküldve: 2011.03.26. 11:31
Szerző: Levinen
Roy írta:Kérdés:
Fagyasztott spenót mindig feljön a vízfelszínre. hogy vegyem rá a lenn maradásra?


A fagyasztóból kiszedve, felolvasztva, kis gümőkbe összenyomkodva, lemerül. De lehet még bármilyen, az aljzatra lemerülő tárgyra rákötözni.

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásElküldve: 2011.03.28. 08:33
Szerző: SzalaiG
Hali!
A virágládás módszer nagyon jól működik. Már vagy 5cm hosszúra megnőttek. Mikor lesz "érett"?
Mekkorára kell nőjön, h be lehessen tenni enni?
Ezt is forrázni kell?
Itt mi a trükk amitől lent marad?

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásElküldve: 2011.03.28. 08:51
Szerző: star67
Én kis lábosban szoktam forrázni mindent (cukkini, uborka, sütőtök, spenót), lehűtöm, és ha bedobom, neked mindig egyből lemerül.

Van aki damillal vagy gumival tereptárgyra köti, esetleg fogpiszkálóval az aljzatba szúrod.

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásElküldve: 2011.03.28. 18:29
Szerző: ata7
SzalaiG írta:Hali!
A virágládás módszer nagyon jól működik. Már vagy 5cm hosszúra megnőttek. Mikor lesz "érett"?
Mekkorára kell nőjön, h be lehessen tenni enni?
Ezt is forrázni kell?
Itt mi a trükk amitől lent marad?


Egy kis tál vízbe ,mikroba 3 perc 850w. Nekem se marad lent,egy műanyag katéterrel szoktam lenyomni :)

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásElküldve: 2011.04.06. 08:32
Szerző: Killer81
Lehet baromság, de esetleg egy kis darab radírhoz szegezed egy tűvel. A tűbe cérnát fűzöl előtte.
És ha megették egyszerűen a felszínre húzod.
(ha pedig valamelyiknek garnélának leszakadt a gombja, még azt is meg tudja varrni ;) )

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásElküldve: 2011.04.06. 10:35
Szerző: Moszat
Az én módszerem mindenféle izék lesüllyesztésére: fogok egy darab kerámiagyűrűt, és beleszuszakolom a cucc egy részét. Pont praktikus méretű a lik rajta a művelethez, és jó nehéz hogy bármit lehúzzon.