A csodálatos spenót

Ötletek, tanácsok a garnélák etetésével kapcsolatban

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásSzerző: xman » 2011.01.25. 19:42

Legjobb, a frissen letépett levél.

Nekem, amit késső ősszel elfagyasztottam, egy hatalmas adagot,az már morzsa.
xman
Panda
 
Hozzászólások: 429
Csatlakozott: 2010.08.15. 11:06
Tartózkodási hely: Budapest XII.

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásSzerző: mardelboy » 2011.01.26. 01:21

Én ma elvetettem az első idei adagot, vettem magot de maradt is bőven ;)
mardelboy
Yellow fire
 
Hozzászólások: 49
Csatlakozott: 2010.08.19. 23:39

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásSzerző: mardelboy » 2011.01.31. 21:19

4 nap alatt 5 cm a tövem :D
mardelboy
Yellow fire
 
Hozzászólások: 49
Csatlakozott: 2010.08.19. 23:39

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásSzerző: Roy » 2011.03.26. 11:02

Kérdés:
Fagyasztott spenót mindig feljön a vízfelszínre. hogy vegyem rá a lenn maradásra?
Roy
Hinomaru
 
Hozzászólások: 112
Csatlakozott: 2011.01.27. 17:06

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásSzerző: Levinen » 2011.03.26. 11:31

Roy írta:Kérdés:
Fagyasztott spenót mindig feljön a vízfelszínre. hogy vegyem rá a lenn maradásra?


A fagyasztóból kiszedve, felolvasztva, kis gümőkbe összenyomkodva, lemerül. De lehet még bármilyen, az aljzatra lemerülő tárgyra rákötözni.
Avatar
Levinen
Moderátor
 
Hozzászólások: 438
Csatlakozott: 2010.08.16. 22:00
Tartózkodási hely: Budapest XII. ker.

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásSzerző: SzalaiG » 2011.03.28. 08:33

Hali!
A virágládás módszer nagyon jól működik. Már vagy 5cm hosszúra megnőttek. Mikor lesz "érett"?
Mekkorára kell nőjön, h be lehessen tenni enni?
Ezt is forrázni kell?
Itt mi a trükk amitől lent marad?
SzalaiG
Red cherry
 
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2011.01.19. 10:15
Tartózkodási hely: Fejér megye - Csősz

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásSzerző: star67 » 2011.03.28. 08:51

Én kis lábosban szoktam forrázni mindent (cukkini, uborka, sütőtök, spenót), lehűtöm, és ha bedobom, neked mindig egyből lemerül.

Van aki damillal vagy gumival tereptárgyra köti, esetleg fogpiszkálóval az aljzatba szúrod.
star67
Hinomaru
 
Hozzászólások: 106
Csatlakozott: 2010.08.25. 15:38
Tartózkodási hely: Budapest, XI. kerület, spcs01@gmail.com

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásSzerző: ata7 » 2011.03.28. 18:29

SzalaiG írta:Hali!
A virágládás módszer nagyon jól működik. Már vagy 5cm hosszúra megnőttek. Mikor lesz "érett"?
Mekkorára kell nőjön, h be lehessen tenni enni?
Ezt is forrázni kell?
Itt mi a trükk amitől lent marad?


Egy kis tál vízbe ,mikroba 3 perc 850w. Nekem se marad lent,egy műanyag katéterrel szoktam lenyomni :)
ata7
CRS S
 
Hozzászólások: 94
Csatlakozott: 2010.08.15. 20:37

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásSzerző: Killer81 » 2011.04.06. 08:32

Lehet baromság, de esetleg egy kis darab radírhoz szegezed egy tűvel. A tűbe cérnát fűzöl előtte.
És ha megették egyszerűen a felszínre húzod.
(ha pedig valamelyiknek garnélának leszakadt a gombja, még azt is meg tudja varrni ;) )
Killer81
Hinomaru
 
Hozzászólások: 120
Csatlakozott: 2010.12.19. 19:09

Re: A csodálatos spenót

HozzászólásSzerző: Moszat » 2011.04.06. 10:35

Az én módszerem mindenféle izék lesüllyesztésére: fogok egy darab kerámiagyűrűt, és beleszuszakolom a cucc egy részét. Pont praktikus méretű a lik rajta a művelethez, és jó nehéz hogy bármit lehúzzon.
Avatar
Moszat
Panda
 
Hozzászólások: 438
Csatlakozott: 2010.11.16. 14:04
Tartózkodási hely: Budapest

ElőzőKövetkező

Vissza: Etetés

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég

cron