Oldal: 2 / 2
Re: Fagyasztott eleségek
Elküldve:
2011.03.11. 17:33
Szerző: SzalaiG
Forróvízben felolvasztom, aztán langyossal elkeverve beöntöm nekik és gyönyörködöm a látványban.
Re: Fagyasztott eleségek
Elküldve:
2011.04.09. 16:45
Szerző: Frettner
Nálam régebben ették a fagyasztott artémiát a garnélák, de félek, hogy valami kórokozóz bevihetek vele... Szerintetek?
Re: Fagyasztott eleségek
Elküldve:
2011.04.10. 16:58
Szerző: xman
Elméletileg ezek a sokkfagyasztott eleségek biztonságosak.
Én cyclopsot adok néha nekik gond nem volt még.
Norbi
Re: Fagyasztott eleségek
Elküldve:
2011.04.10. 19:45
Szerző: Sumak
minőségi cuccot érdemes választani, én egyszer a sügereknél nagyon megjártam, kipróbáltam egy ismeretlen "márkát", lett is dögvész
Re: Fagyasztott eleségek
Elküldve:
2011.04.11. 21:45
Szerző: Zumi
Frettner írta:Nálam régebben ették a fagyasztott artémiát a garnélák, de félek, hogy valami kórokozóz bevihetek vele... Szerintetek?
Szia!
Szerintem ha tengerből valót adsz édesvízinek nem lehet gond. Én is etetek artémiát.
A diszkoszoknak is adnak , pedig elég érzékeny a gyomruk.
Re: Fagyasztott eleségek
Elküldve:
2013.03.28. 11:35
Szerző: banshee
Az akvaristán láttam ilyen ötletet hogy valaki feldarabolt zöldségeket, arra öntött zselatint, lefagyasztotta és azzal etette az ancijait.
Gondolom ezt a garnéla is csípné, én a leendő enyémeknél ki akarom ezt próbálni csalánnal, medvehagymával, spirulinával, pitypanggal, sóskával és még ami eszembe jut.
Meg merjem kockáztatni? Csinált már valaki ilyet?