Veszélyben a sulawesi garnálák!

Hírek, információk, újdonságok, események

Re: Veszélyben a sulawesi garnálák!

HozzászólásSzerző: LGA » 2012.03.12. 22:29

Az ember nagyon fiatal faj, bárhogy is nézzük, maximum párszázezer éves. Sajnos az a gond, hogy a legtöbb úgy gondolják, hogy ők (mi, az emberek) a bolygó tulajdonosai. Nem csak most, régen is. Tulajdonképpen a legtöbb értelmes és értelmes közeli fajt már kiírtottuk vagy éppen jó úton haladunk. És közülünk sajnos sokakat csak nagy jóindulattal lehet értelmes lénynek nevezni.

Hogy van-e transcendentális és hogy irányít-e, vallási kérdés (lévén nem bizonyítható, csakúgy, mint a női logika... :twisted: bocsánat, muszáj volt kicsit oldani a dolgot. :mrgreen: )

A rossz hír az, hogy az ember tökéletesen képes elpusztítani a földet. Nem kicsit, nem az életet, hanem a teljes földet. Persze ennek azért kicsi a valószínűsége, ehhez erősen meg kell dolgozni. De az életet el tudja pusztítani... bár végiggondoltam, végülis maradhat élet... ahogy a lélegeztető gépen fekvő agyhalott is él. Több km mélyen, extremofil baktériumok formájában például...

Sajnos én is láttam például annak az amerikai komikusnak az előadását, ahol előadta, hogy a Föld csak megrázza magát. És az emberek nem értették, hogy csak viccel. Remélem legalábbis nem gondolta komolyan. Nagyobb csapás még nem érte a Földet, mint az ember. Csak abban reménykedhetünk, hogy a tendencia szépen lassulásba kezd és még időben visszafordul.
LGA
Mosura
 
Hozzászólások: 199
Csatlakozott: 2011.06.05. 13:55

Előző

Vissza: Hírek a nagyvilágból

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron