MyShrimp - Új garnéla app az Android telefonokhoz

Hírek, információk, újdonságok, események

MyShrimp - Új garnéla app az Android telefonokhoz

HozzászólásSzerző: tamasir » 2014.07.05. 14:01

Böngészve a netet találtam egy nagyon jó app android alkalmazást. Letöltöttem és ragyogóan működik. Sajnos német nyelvű, de azért megérthetőek a közlések. Közzé teszem hátha valakit érdekel és kipróbálja.
Köszönet a JoMa Shrimp blog üzemeltetőjének.
Örülünk, hogy bemutathatom az android telefonoknál alkalmazható új ingyenes app "MyShrimp"-et.
Együttműködve GW rendszerrel sikerült létrehozni egy online adatbázist törpe garnéláról az Android mobil operációs rendszerhez.
Sok érdekes funkciók várnak rád!
MyShrimp-et tovább folyamatosan frissítjük, számítunk a visszajelzésetekre!

A keresési funkció segítségével adja meg a nevét, a kívánt törpe ráknak és a rendszer segíti a helyes kiválasztást! Intelligens Keresés Garnele shuchen (Deutsch v. Latein)!

Kép

Nem tudod a nevét, a keresett a törpe garnélának? Nem probléma, használja, a lista funkciót. Lehet látni mindanyiunknak, a felsorolt törpe garnélákat, és keressük meg a garnélát!

Kép
Kép

Amellett, hogy gerinctelen adatbázis, minden lényeges információt, útmutatót, vízparamétereket, takarmány-listákat, építési útmutatókat & Co más fontos részleteket is beépítettünk
Kép
Kép

A másik nagy fénypontja a integrációnak a kezdő GYIK. Itt találsz fontos alapvető információkat a garnélarákok hozzáállásához.

Kép

Büszkék vagyunk arra, hogy integrálódott a News Feed Funkció a blog Joma és a Garnelen-Online Community fórum, egy kattintással elérhetők! Tehát ne hagyjon ki egyetlen cikkét a Joma Shrimp oldalnak és több élvonalbeli kérdéseket a garnélarákokról ,kattintson a garnéla fórumra is.

Kép
Kép

Töltse le most a Garnelen App myShrimp alakalmazást a Google Play oldalról
Google PlayStore myShrimp

Kívánunk sok szórakozást a MyShrimp-hez!

Forrás:JoMa Shrimp blog


Esetleg érdemes lenne felvenni a kapcsolatot Google PlayStore üzemeltetőjével és készíteni egy magyar nyelvű app-ot. Ha meglehetne szerezni ennek az app-nak a forráskódját el lehetne könnyen készíteni. Csak ehhez egy jó angolosnak kellene közreműködni, hogy tudjunk velük kommunikálni.
Avatar
tamasir
Red cherry
 
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2014.05.30. 16:36

Vissza: Hírek a nagyvilágból

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron