Alig varom hogy kezdjek neki.Vajon eleg lesz ha 3 akvariumba bele rakok 2 zsak Amazoniat vagy keves? Es ha hasznalok Tetra SafeStartot bacteriumnak jo?Vagy jobb BT-9?Ha igen mivel?
Megy egy kerdes es remelem nem lesz tobb.Mijen kajat vegyek crystal redeknek?Mek a leg jobb ti szerintetek? Shirakurat meg Mosurat akarok venni de van vajon jobb?
Szia, most írtam az eleségekhez egy új témát heti menükhöz. Én azokkal etetek. Ha csak egy mellett teszed le a voksod, akkor Shirakura is jó, Mosura is, igazából ezek nagyjából lefedik ami kell, de a frissnél sosincs jobb
Mult napokba szereltem fel az Dennerle Osmose 190 keszuleket es van egy kis problemam . A csap vizem-nek a TDS - 450 ppm es a RO viz nem megy 30 ppm ala . Tul nagy az csap viznek a TDS-e es nem kepes a RO keszulek vigye 30 ala ? Vajon art a garnelaknak ? Eszt a vizet osze akarom keverni Salty Shrimp GH+ -al es Mosura Mineral Plus Ultraval amig fel nem megy a TDS 120-ra . Van Shirakura Mineral Liquid Ca +-om is jo ha mind a 3-at osze keverem amig fel megy a TDS 120-ra ? A Mosura Mineral Plus Ultrat osze kel keverni RO vizel amig teli lesz a kis uveg ugy irja az informacioknal mert tul koncentralt es nem jon teli az 250 ml-es uveg es ha nalam a RO viz 30 ppm nem art vajon ha osze keverem ?
Szia, szerintem semmi gond nem lesz a 30-as RO vízzel. A mosurát is felengedheted vele nyugodtan. Azért ha tudsz mérj pár dolgot meg a vízben, vas, réz, stb... Végül csak neocaridina fajokat akarsz tartani benne? Mert azokkal semmi gond nem lesz, ha 30-as RO-t használsz Bee Shrimp el a SaltyShrimptől