persze már megvan hogy mi hogy is lesz nagyjából
lehet a mohát ragasztani is zselés alapú ragasztó kell hozzá azt hiszem, és sokkal egyszerűbb mint a kötözés
Galagonya írta:Kezdőként mindenképpen Neocaridina fajok közül érdemes választani( persze nem muszáj), tehát például az első háromból, vagy vannak még a rilik, stb.
Keverni nem ajánlott, mert nagy valószínűség szerint összeívnak, keverednek. Inkább egyet válassz, amelyik a legszimpibb, aztán majd bővíted az akváriumokat, esetleg Babaulti, Malaya vagy Tigris garnikat tehetsz mellé , de akkor lágyabb víz kell.
Sok sikert és örömet a garnikhoz!
Üdv:)Gábor
Galagonya írta:Megértelek, a Blue Tiger nekem is az egyik kedvencem, de inkább már haladó szint. Igényesebbek a víz tisztaságára és a hőmérsékletre(max. 25°C), valamint jóval lágyabb vizet kedvelnek. Én későbbre tartogatnám őket, mondjuk egy év tapasztalattal a következő akváriumhoz. Sima tigrissel viszont megpróbálkozhatsz, ha tudod kicsit lágyítani a vizet, mondjuk 10nk-ra.
Egyébként a Yellow Fire mellé nyugodtan mehet a Pinokkió garnéla, ha jól tudom a csapvíz(pihentetett) megfelel nekik is, Amano is mehet, de két faj is bőven elég 30literre. Szaporodni csak a Yellow fog csapvízben, a Pinokkió és az Amano nem.
szentgyo írta:Szia,
Szerintem ne nagyon keverd a Neocaridina változatokat, válaszd ki neked melyik tetszik a legjobban és azt tegyél bele. Ha többfélét teszel, akkor össze fognak ívni egymással és a kicsik nem lesznek szépek.
Pinokkió és Amano garnélát vagy 1 legyező garnélát betehetsz melléjük (abból van kék is).
Miután összerakod az akváriumot, és feltöltöd vízzel, 4-5 hétig járasd "üresen", garnélák nélkül, és csak utána tedd bele őket.
Pandion írta:Az viszont érdekelne, hogy melyik legyező garniból van kék?
szentgyo írta:Pandion írta:Az viszont érdekelne, hogy melyik legyező garniból van kék?
Atya gabonensis
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég