spuc írta:Nagyon faja ötlet volt a fórum. Én most kezdtem garnélázni, és remélem, nagy segítség lesz. Az egyetlen hiányossága talán az adás-vétel, rész, de láttam, hogy ezt nem szeretnétek
Volt egy úszógarnélás témám, jobb híján azt betettem a garnélák világa--> egyébbe, mert a garnélákban nem volt "egyéb"
spuc
Szia,
Csináltam egy új témakört
Különben köszi, hogy ilyen kreatívan használod a fórumot, jó lenne ha mindenki rászokna az új téma gomb nyomogatására
Tudom kicsit szokatlan még ez a rendszer sokaknak, de reméljük a kezdeti nehézségek után majd mindenki belejön. Ez a rendszer sokkal dinamikusabb és jobban kezelhető, mintha nem lehetne témákat létrehozni, csak hozzászólásokat, de majd kialakul.
Ami az adás-vételt illeti: Sokan nyilván nagyon hiányolják, de nem lesz ilyen rész a későbbiekben sem. Az adás-vétel rész elindulásával azt hiszem nagyon sokan csak arra használnák ezt a felületet is, hogy itt hirdessék meg az ilyen olyan dolgaikat. Szeretném ha nem ez lenne a fórum elsődleges célja, hanem az információk, tapasztalatok megosztása.
P.S.: Üdv a fórumon, ugye már elkezdted írni a bemutatkozódat